Tethys er vand­værkernes eget
værktøj til drift og dokumentation.

Altid styr på dagens opgaver, fuld dokumentation, risikovurdering og løbende opfølgning af opgaver på vandværket, der skal løses – det hele i et brugervenlig og overskueligt it-system, der altid er tilgængeligt. Det får du med Tethys – Danske Vandværkers digitale ledelsessystem.

Med Tethys har vandværket et ledelsesværktøj skræddersyet til værkets opbygning, størrelse og behov. Systemet holder styr på alle driftsopgaver på vandværket, både dem, som skal klares i dag og dem, som kommer om tre måneder. Det giver en bedre og mere struktureret og smidig ledelse og drift på vandværket, og det sikrer samtidig at viden om værket ikke går tabt, hvis en driftsleder eksempelvis stopper.

Brugerstyret udvikling

Tethys er baseret på brugerstyret udvikling, og det passer derfor når vi siger, at det er udviklet af vandværksfolk til vandværksfolk. Derfor er det vigtigt at du som bruger af Tethys kommer med input – det lyder forkert, men idéen er, at programmet aldrig bliver færdigt: Det skal hele tiden udvikles, så det passer til de krav, du som vandværksmand løbende stiller, og de krav myndighederne stiller.

Andet information

Tethys handels- og brugsbetingelser

Brugere af Tethys

43%
Mindre vandværker
0 - 500 forbrugere
52%
Mellemstore vandværker
501 - 3000 forbrugere
5%
Store vandværker
3001+ forbrugere

Tethys har givet os overblik over hverdagen og sparet os for en masse dobbeltarbejde. Det er absolut den nemmeste måde at kvalitetssikre. Jens Kruse Madsen, Klinting Vandværk